Waarom een villa op Curaçao huren?

’Waarom niet?’ zou eerder de vraag moeten zijn. Bij Curaçao Exclusief huurt u de mooiste villa’s tegen de scherpste prijzen op het meest perfecte vakantie-eiland. Met haar hagelwitte stranden, mooie snorkel- en duikplekken, een bruisend nachtleven en kleurrijke dorpjes en winkeltjes heeft Curaçao voor elk type vakantieganger wel de ideale vakantie in huis. Daar hoort natuurlijk ook een mooie accommodatie bij. Een mooie villa Curaçao huurt u bij Curaçao Exclusief. Neem snel een kijkje op de website voor meer informatie.

Van alle gemakken voorzien

Wie ervoor kiest een van de villa’s van Curaçao Exclusief te huren weet dat hij of zij tijdens de vakantie wat betreft de accommodatie niets tekort zal komen. Elke villa is van alle gemakken voorzien, zoals een ruim zwembad met bijbehorende zonnebedjes. Met de comfortabele banken, meerdere koelkasten, een uitstekende muziekinstallatie en de broodnodige vaatwasser hoeft u zich zowel binnen als buiten nergens druk over te maken, behalve dan of u zich misschien nog een keertje moet insmeren. Verder geniet u ook van voldoende privacy, aangezien de villa’s rustig gelegen zijn op het Boca Gentil resort. Vanaf de veranda kijkt u ver uit over zee.

Perfecte ligging

Resort Boca Gentil staat bekend om haar uitstekende ligging. Niet alleen dichtbij zee, met een prachtig uitzicht tot gevolg, maar ook niet ver van de bekende Jan Thiel Baai. Daar kunt u winkelen, stappen en lekker uit eten gaan. De Baai is gevuld met allerhande restaurantjes, kleurrijke winkeltjes en hippe beachclubs met uitstekende cocktails. Liever een wat sportievere activiteit? Op Curaçao zijn veel prachtige plekken te vinden waar gedoken of gesnorkeld kan worden. Ontdek de prachtige onderwaterwereld. Zo kunt u vanaf het resort letterlijk en figuurlijk alle kanten op.

Geniet op vakantie-eiland Curaçao

Curaçao is met haar hagelwitte stranden, levendige dorpjes, sportieve activiteiten en bruisende nachtleven de ideale plek om een vakantie te vieren. Daar hoort een mooie villa van Curaçao Exclusief bij. Een villa huren is heel gemakkelijk via de website. Bekijk het aanbod online en kies uw favoriete accommodatie. Is deze nog beschikbaar? Boek snel. Binnen een paar klikken is dit al geregeld. Meer weten over een luxe villa huren op Curaçao? Bezoek de website van Curaçao Exclusief.