Camping Brabant De Achterste Hoef; de vakantie van je leven!

Wij kwamen toevallig met Camping Brabant De Achterste Hoef in aanraking tijdens onze jaarlijkse zoektocht naar een gezinsvakantie. We waren voor dit jaar op zoek naar een leuke kampeervakantie voor het gehele gezin in Noord-Brabant.

Over Camping Brabant De Achterste Hoef

Camping Brabant De Achterste HoefCamping Brabant De Achterste Hoef is gevestigd in Bladel, een plaatsje in Noord-Brabant. Precies waar we naar op zoek waren. De camping heeft diverse faciliteiten voor volwassenen en kinderen. Veel faciliteiten zijn leuk voor zowel de volwassenen en kinderen. Zo kun je bijvoorbeeld met het hele gezin gaan zwemmen, een activiteit die wij graag ondernemen met elkaar. Verder zijn er sportieve activiteiten, zoals minigolf, fietsen en boogschieten. Door het enorme aanbod aan activiteiten is er voor iedereen wel iets leuks te beleven. Ook is er regelmatig een speciaal recreatieprogramma en is er een kidsclub. Genoeg te doen voor iedereen dus! In de omgeving is ook genoeg te doen, zo kun je er heerlijk wandelen en fietsen. Je hoeft dus zeker niet alleen maar op het park te blijven.

Luxe chalet huren in Noord-BrabantCamping Brabant De Achterste Hoef

Wij hebben gekozen om een luxe chalet te huren bij Camping Brabant De Achterste Hoef, zo hebben we de luxe van een huisje, maar wel het kampeergevoel. Dit vonden wij met zijn allen de beste oplossing. Wij zijn in de zomervakantie van de kinderen op vakantie geweest naar deze camping en hebben het erg naar onze zin gehad. De kinderen konden gaan en staan waar ze willen en wij konden heerlijk ontspannen. We hebben het met zijn allen ontzettend naar onze zin gehad en raden deze camping dus ook zeker aan. Wil je meer weten? Kijk dan zeker even op de website, daar vind je alle informatie en ook foto’s van de camping en de chalets en andere verblijfplaatsen. De camping is heel goed te bereiken.