DAGJE WEG MET SPECIALE OVERNACHTING

Je kunt wel blijven dromen over verre tropische oorden met witte stranden en turquoise water, wie houdt daar niet van? Maar in de huidige omstandigheden van de coronacrisis, is het misschien niet voor je weggelegd om hop! op het vliegtuig te stappen. Daarom is een leuk dagje weg in eigen land een mooi alternatief.

Veel mensen maken stedentrips tijdens korte vakanties. Dat is ontzettend leuk natuurlijk, omdat er in een stad veel activiteiten te doen zijn. Je hebt in een korte tijd een goede indruk van een stad. Het is ook een veilige optie want je weet wat je kunt verwachten in een stad. Je kunt ook kiezen voor minder grote en minder bekende steden of dorpen. Juist als je de randstad achterlaat en meer de alternatieve locaties en activiteiten opzoekt, zul je een heel andere ervaring hebben.

ONTDEK HOLLAND BOVEN AMSTERDAM

Er zijn genoeg leuke mogelijkheden in Nederland om de grote aantallen toeristen te omzeilen. Als je kiest voor Holland boven Amsterdam dan kom je algauw in de Kop van Noord-Holland terecht. Dit is een veelzijdig stukje Nederland, met diverse mogelijkheden. Als je van (strand)wandelingen houdt, dan val je met je neus in de boter. De Kop van Noord-Holland wordt namelijk door drie verschillende kusten omringd: Noordzee, Waddenzee en IJsselmeer. Dat zijn flink wat kilometers om heerlijk uit te waaien en leuke activiteiten onderweg! En met 770 kilometers aan wandelroutes door het binnenland langs duinen en dorpskernen, zul je niet snel verveeld raken!

EEN SPECIALE OVERNACHTING NAAR KEUZE

Wil je een speciale overnachting dan heb je volop keuze. Je kan gaan voor camping of glamping,  slapen in een safaritent of wakker worden in een originele pipowagen! Neem een strandhuisje en wordt helemaal fris wakker na een duik in zee. Of wil je net iets meer luxe, dan heb je keuze in een van de vele bungalowparken. Ontspanning voor iedereen!