De mooiste bestemmingen voor een kampeervakantie in Europa

Het grootste voordeel van een kampeervakantie is dat je zelf kan bepalen waar je heen wil en waar je wil overnachten, mits je met een camper reist. Europa is een erg gewild continent voor een roadtrip of stedentrip. Het heeft onwijs veel mooie bestemmingen en bezienswaardigheden. In dit artikel bespreek ik de mooiste bestemmingen voor een kampeervakantie in Europa. 

Het Gardameer – Italië 

Een van de meest gewilde bestemmingen voor een kampeervakantie is Italië, met name rond het Gardameer. Dit is de ideale vakantieplek voor families en gezinnen. In de zomer schijnt vrijwel altijd de zon en er zijn allerlei verschillende soorten campings te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om een waterpretpark te bezoeken of om een boot te huren. 

Lofoten eilanden – Noorwegen 

De lofoten eilanden zijn enorm bekend in Noorwegen. Het uitzicht is adembenemend mooi en het eiland beschikt over hoge bergen, knusse dorpjes en mooie wildernis. Er is van alles te doen op de lofoten eilanden. Van raften tot aan vissen. Daarnaast is het platte land van Noorwegen ook echt een aanrader. Veel mensen kiezen voor camper huren Noorwegen en trekken het hele land door. 

Västra Gotlands – Zweden 

Västra Gotlands ligt aan de kust van Zweden en heeft werkelijk alles te bieden. Van lekkere restaurants tot aan een prachtige natuur. Daarnaast zijn er in dit gebied veel campings te vinden. Voor iedere prijsklasse is er wel een geschikte camping. Ideaal als je van plan bent om voor jouw vakantie te kiezen voor een camper huren Zweden.