Geen vakantie zonder zwembaden

campings met zwembad

Zomer of winter op vakantie, zonder een zwembad om te ontspannen kun je het eigenlijk geen vakantie noemen. Campings met zwembad zijn meestal met een koud buitenbad waar je terecht kunt met mooi weer, maar bij de Leistert heb je zowel een subtropisch zwemparadijs als een verwarmd buiten golfslagbad. Regen of zon je hebt altijd de mogelijkheid om lekker te zwemmen, tevens is er ook nog een dagstrand met een heerlijke vijver waar je in de zomer af kunt koelen.

campings met zwembad

Uren vermaak in het subtropisch zwemparadijs 

In het subtropisch zwemparadijs heb je uren plezier, zowel kinderen als volwassenen vermaken zich uitstekend in het zwembad. Ga met je kinderen van de stroomversnelling want deze is kindvriendelijk, of wil je echt even bijkomen in de whirlpool of ontspannen in de sauna het kan allemaal. Van de campings met zwembad is de Leistert een van de mooiste in Nederland, volop zwemmogelijkheden binnen en buiten. In de winter kun je er dus ook van genieten.

Volop andere mogelijkheden

Naast de zwembaden zijn er voor kinderen nog heel veel andere faciliteiten, in het klushuis kun je met Pluck & Pien mooie werkstukken maken. Ook op andere locaties op de camping zijn er volop activiteiten, bij slecht weer ben je welkom bij de indoor jungle. Deze bevindt zich in de overdekte plaza, waar je overigens nog andere mogelijkheden vindt. Aan de inwendige mens is ook gedacht, zo vind je in de overdekte plaza een snackbar en een aantal restaurants waar je heerlijk kunt dineren. Vind je het fijner om op je eigen plek te koken, dan kun je in de supermarkt de boodschappen daarvoor halen.