Genieten van je Kreta vakantie

Kreta bezienswaardigheden

Eindelijk mag je genieten van je heerlijke vakantie, Kreta is de bestemming dit jaar. Je bent er verzekerd van dat het in ieder geval goed weer zal zijn, maar alleen op het strand is natuurlijk niet de bedoeling. Ook de vele Kreta bezienswaardigheden zijn de moeite om te bezoeken en te ontdekken, niet voor niets trekken elk jaar veel mensen naar dit prachtige eiland toe. Er valt nog veel te ontdekken, wat de meeste mensen niet weten. Leuke tripjes, gezellige tentjes en de prachtige natuur die het eiland rijk is. Voor iedereen is er wel iets te doen op Kreta.

Van wandelen tot een ritje met de bus

In de zomer kan het prachtig weer en erg warm zijn, perfect om een mooie wandeling te maken. Door de kleine straatjes, leuke gebouwen om af en toe even neer te strijken op een terrasje voor een lekker verfrissend drankje. Er zijn voldoende plaatsen waar je een mooie wandeling kunt maken tussen de Kreta bezienswaardigheden, maar ook een rit met de bus kan op het eiland. Koop een dagkaart, en ga van de ene plaats naar de andere, je kunt in en uitstappen waar je zelf wilt. Voor weinig geld kun je op deze manier een leuke toer doen.

Authentieke dorpje Chersonissos

Ben je op Kreta op zoek naar een authentiek dorpje dan kun je niet om Oud Chersonissos heen, dit dorpje heeft een leuk dorpsplein met restaurantjes en tavernes. Niet voor niets is het een populaire plaats waar veel Grieken komen, om even aan de hectiek van de dag te ontsnappen om bij te komen. Heb je geen zin om weer opgescheept te zitten met al die toeristen, moet je zeker aan dit prachtige dorpje een bezoekje brengen. Je zal merken dat je al snel tot rust zal komen, even genieten van een authentiek stukje Kreta wat zeer de moeite is.