Plezier in Oostenrijk | Berg en Meer Alpenvakanties

Wintersport met vrienden

U wilt met vrienden volop genieten in Oostenrijk? Overdag skiën en snowboarden op de fraaie skipistes en nadien een leuke tijd in een van de vele après-ski bars? Kies dan voor een van de vele accommodaties in Tirol, Karinthië of Salzburgerland. Midden in de fantastische skigebieden van Oostenrijk en boordevol gezelligheid. Deze drie gebieden zijn niet voor niets al jarenlang de grootste trekpleisters van Oostenrijk als het om wintersport gaat.   

Tirol

Tirol is een perfecte plek om met een vriendengroep de wintersportvakantie door te brengen. Het gezellige hart van de Alpen biedt vele skigebieden, originele bergdorpen en hoge bergtoppen. De comfortabele en warme appartementen en hotels zijn uitgerust met vele faciliteiten en zijn veelal gesitueerd nabij de pistes. Voor de nodige gezelligheid is er de après-ski die in Tirol nauw verbonden is met de regio. Het is een welkome afwisseling na een dag op de piste en kan indien u dat wilt ’s avonds doorgezet worden in een van de vele clubs en barretjes die Tirol kent.

Karinthië

In het zuiden van Oostenrijk vind je Karinthië. Een stuk rustiger dan bijvoorbeeld Tirol, maar daardoor zeker niet minder gezellig. Met een groep vrienden geniet u in Karinthië van vele skipistes met vaak lange afdalingen, moderne en soms mondaine skioorden en fraaie culinaire hoogstandjes. Na het skiën is het gezellige vertoeven in de diverse après-ski barretjes en restaurants. Het enige nadeel van dit skigebied is dat Karinthië net even iets verder rijden is vanuit Nederland.

Salzburgerland

Het Salzburgerland is omgeven met schitterende natuur. In de zomer kijkt u uw ogen uit. Voor een wintersportvakantie met vrienden heeft het Salzburgerland echter ook genoeg te bieden. De 23 skigebieden en vele perfect opgezette skipistes zorgen dat u en uw vrienden hier heerlijk kunnen skiën en snowboarden. Mochten jullie niet vies zijn van een après-ski, dan komen jullie in Salzburgerland zeker aan uw trekken. De vele barretjes, clubs en disco’s maken uw tijd in Salzburgerland tot een waar feest.

Met Berg en Meer Alpenvakanties wordt een vriendenvakantie in Oostenrijk zeker een succes. Bekijk ons aanbod van vele accommodaties en boek vandaag nog de perfecte locatie voor u en uw vrienden.