Verblijf boeken bij camping Altomincino Family Park!

Camping Altomincino Family Park

Kan je niet wachten om de koffers in te mogen pakken voor een welverdiende vakantie volgend jaar? Het jaar 2020 verloopt al niet zoals plan. Hierdoor kunnen wij niet wachten om volgend jaar op reis te kunnen. Maar naar welk land ga je het liefst? Bovendien de belangrijkste vraag waar je op let tijdens het boeken van jouw vakantie. Zo heb je bijvoorbeeld camping Altomincino Family Park beschikbaar. Ligt in Italië aan het Gardameer en biedt voor zowel jong én oud genoeg activiteiten.

Via de glijbaan het water in plonsen? Of heerlijk pootje baden na een wandeling door Italië. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is hier mogelijk. Met maar liefst 1300m2 mogelijkheden om het water in te duiken is er meer dan genoeg ruimte. Voor de kleine waterratjes onder ons hebben zij ook een kinderlagunebad beschikbaar. Op een veilige manier kunnen zij hier hun waterpret laten zien.

Camping Altomincino Family Park

Vakantie vier je bij camping Altomincino Family Park!

De keuze is gemaakt en je wilt niets liever dan genieten tijdens jouw vakantie. Onbezorgd de kinderen laten genieten en jij heerlijk tot rust komen. Vakantie is nu eenmaal om te ontspannen. Bij camping Altomincino Family Park kan dit allemaal! De kinderen hebben genoeg te beleven en jij kan heerlijk even onderuit zakken in de stoel. Kortom, een vakantie om nooit meer te vergeten!