De beste hotels voor een weekend wellness bij Thermen

Weekend wellness

Als je een weekend wellness wilt gaan doen heb je natuurlijk een goed hotel nodig. Sommige arrangementen die een weekend wellness bevatten hebben ook een overnachting in een hotel in de buurt inbegrepen. Zo heeft de Thermen in Nijmegen banden met hotels in de buurt waardoor jij voor een lagere prijs van een overnachting en een ontbijt in een hotel kunt genieten. Hieronder lees je alles over hotels die perfect zijn voor een wellness weekend.

Mogelijkheden

Wellness weekend arrangement

Bij de wellness kun je een arrangement boeken waarmee je er ook een overnachting bij kunt boeken. De keuze is uit verschillende hotels en verschillende arrangementen. Zo is er het lunch arrangement van de Thermen in Nijmegen waarbij de entree en een lunch zit inbegrepen. Door een samenwerking met verschillende hotels in de omgeving van de wellness kun jij het perfecte hotel kiezen voor jouw wellness weekend.

Hotels in de buurt

De hotels in de buurt van de Thermen in Nijmegen hebben een samenwerking met de wellness. Hierdoor jij voor een lagere prijs een overnachting kunt boeken met het bezoek aan de wellness inbegrepen. Er zijn hotels met zowel drie als vier sterren, zodat er voor elke prijsklasse een hotel beschikbaar is. De hotels zijn allemaal dicht in de buurt van de Thermen en sommigen zijn ook op loopafstand van het centrum van Nijmegen. Ontbijt kan ook inbegrepen worden in je arrangement.

Nijmegen

De voordelen van een wellness weekend

Er zijn ontelbaar veel voordelen van een wellness weekend, maar het belangrijkste voordeel is misschien wel het voordeel voor je gezondheid. Je stressniveau wordt door een dagje in de wellness al significant lager, laat staan een heel weekend. Daarnaast is er een correlatie tussen sauna– en wellnessgebruik en een verlaagd risico op bepaalde ziektes. Genoeg redenen om je arrangement meteen te boeken dus.