Lekker toeren met uw eigen camper

Lekker de wijde natuur intrekken met uw eigen camper, heerlijk. Genieten van de natuur op uw eigen plekje. Een camper is een ideaal vervoermiddel om natuurgebieden en andere populaire bezienswaardigheden te ontdekken, omdat u niet gebonden bent aan één specifieke plek. Een camper is namelijk een zeer mobiel transportmiddel, omdat campers een eigen wc en douche bevatten. De Adria Camper is een uiterst geschikt voertuig om lekker mee op vakanties te gaan!

Adria Camper

De Adria Camper is een luxe camper met veel faciliteiten. Hij is handgeschakeld en heeft ruimte voor vier personen. De cabinestoelen zijn draaibaar en erg flexibel. Daarnaast zijn er twee slaapplaatsen, zodat u lekker uitgerust aan een nieuwe reisdag kan beginnen. Verder is er warm water zodat u onverstoord kan douchen. De chefkok kunt u ook goed uithangen in deze camper: er is een vrij groot fornuis aanwezig en een ruim vriesvak. Kortom, deze camper is van alle markten thuis. Van stelletjes tot aan echt grote gezinnen. Van senioren tot aan kleine kinderen. Deze camper is bestemd voor iedere leeftijd en voor iedere gezinssamenstelling. Deze veelzijdigheid maakt de Adria Camper uniek.

Perfect

Deze camper is perfect voor echte reisliefhebbers. Met deze camper kunt u afgelegen plekjes bezoeken die normaal niet goed bereikbaar zijn. Vooral in deze tijden, waarin alles zowaar gesloten is, is het fijn om een goed en betrouwbaar vervoermiddel te hebben. De Adria Camper is hiervoor uitermate geschikt. De compacte wagen zorgt ervoor dat het betreden van kleine wegen en smalle steetjes geen probleem is. Daarnaast is het ook nog eens erg knus om met zijn allen in een relatief kleine camper te rijden en te overnachten. Gezellig een kampvuurtje maken onder een prachtige sterrenhemel. Barbecuen in de woeste natuur. Marshmallows roosteren bij een warme vuurkorf. Dit is allemaal mogelijk wanneer u met de Adria Camper reist!