Uit eten Kaatsheuvel

Uit eten Kaatsheuvel

Lekker uit eten in Kaatsheuvel, na een heerlijk dagje in de Efteling te hebben gelopen. Wij zijn er een grote voorstander van om elke keer, wanneer wij hier zijn, onze dag af te sluiten met een heerlijk diner. Bij de GuestHouse Kitchen is dat mogelijk. Want hier doet de keukenbrigade er alles aan om van het diner een heerlijke maaltijd te maken. Om een indruk te krijgen wat hier allemaal op de kaart staat, kan je online alvast een kijkje gaan nemen. Ook voor de jongere gasten hebben zij een speciale kaart gemaakt.

Uit eten Kaatsheuvel

Maak een dag compleet door uit eten in Kaatsheuvel te gaan

Afgelopen week hebben wij weer heerlijk mogen genieten van al het lekkers wat je op de menukaart bij de GuestHouse Kitchen kan vinden. Zowel voor de vlees, de vis, maar ook voor de liefhebbers van de vegetarische gerechten, is hier genoeg te vinden. Elke maaltijd wordt met de uiterste zorg gemaakt en door de zeer vriendelijke serveersters aan tafel gebracht.

Wil jij ook een keer hier heerlijk komen genieten van al het lekkers wat op de menukaart te vinden is, reserveer dan tijdig een tafel. Want dit restaurant is erg in trek, niet alleen van de bezoekers in de buurt, maar ook van de gasten die in het hotel verblijven. Na heerlijk gegeten te hebben, naar jouw eigen hotelkamer gaan, bekijk dan de mogelijkheden bij Hotel de Kroon.