Glamping tent kopen, waar op letten

Glamping betekent feitelijk luxueus kamperen en als je van plan dit te gaan proberen, dan kan ik je zeker aanraden om een glamping tent kopen. Er zijn diverse sites waarop je een glamping tent kan kopen, maar het beste kun je hiervoor naar de site van Glamping Structures gaan. Zij verkopen namelijk diverse soorten tenten, zowel qua materiaal als qua model. Maar welke tent je ook van plan bent om aan te schaffen, ze zijn allemaal gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen. Hierdoor weet je zeker dat je tent lang mee gaat en je er jarenlang plezier van kan hebben. Bovendien is het niet alleen mogelijk om de standaard tenten aan te schaffen, maar ook maatwerk tenten behoren tot de mogelijkheden.

Welke glamping tent kan je het beste kopen?

Als je van plan bent om een glamping tent te kopen, dan hangt dit niet alleen af van waarvoor je hem gaat gebruiken, maar ook met hoeveel personen je deze tent wil gebruiken. Ga je alleen, dan kun je namelijk al een Wood Lodge Junior glamping tent kopen vanaf 13 m². Ben je van plan om met zijn tweeën te gaan, dan kies je voor de Dof Panorama Dome van 18 m². Maar ben je van plan om met het hele gezin of met vrienden te gaan, dan heb je veel meer ruimte nodig. Dan kun je kiezen voor de Wood Lodge van 43 m², 54 m² of 65 m². Uiteraard heb je nog meer keuze in grote modellen, zoals de Kat Midi Hat  van 53 m² of de Safari Lodge van 55 m² of 64 m².

Wat kost het om een glamping tent te kopen?

De prijzen kunnen behoorlijk uiteen lopen, maar gemiddeld ben je als je een glamping tent gaat kopen tussen de € 10.000 en de € 15.000 kwijt. Dit is voor een gemiddelde tent van 40 m² tot 65 m². Uiteraard zijn er ook goedkopere, maar ook zeker duurdere tenten, afhankelijke van de afmeting en de luxe die je wenst. Zo kan er gekozen worden uit verschillende materialen, afmetingen, vormen en indelingen en aan iedere wens hang natuurlijk een kostenplaatje. Als je een glamping tent gaat kopen moet je wel in gedachten houden dat dit een investering voor de lange termijn is, net als bij de aanschaf van een caravan of auto. Je moet nu een grote uitgave doen, maar daar heb je wel jarenlang plezier van .

Op welke manier kun je het beste een glamping tent kopen?

Indien je via Glamping Structures een glamping tent gaat kopen, dan zijn er een aantal stappen. Om te beginnen krijg je een gratis advies gesprek, waarna er een voorstel voor wordt uitgebracht. Indien je akkoord gaat met deze offerte, wordt de bouw van je glamping tent ingepland. Zodra deze gereed is vindt de oplevering plaats, waarbij de tent samen met jou gecontroleerd wordt. Is alles naar wens, dan is de tent klaar voor gebruik. Uiteraard dien je nog wel voor een stukje onderhoud te zorgen.